Hva er den beste pipelighteren?

Hei til dere alle, vi er veldig glade for å ha dere tilbake til en ny artikkel. Vi skal snakke om et tema som burde være av interesse for mange av dere.

I dag skal vi sammen se på hvilken lighter som passer best for dere piperøykere. Vi skal ta en titt på ulike lightermodeller som kan ta pusten fra deg!

1 – Valg av riktig lighter

Hvis du har lest noen av våre omfattende sigarressurser, vet du at vi liker fakkellightere på grunn av deres enkelhet og brukervennlighet. Men de samme lighterne anbefales ikke her, da den intense, retningsbestemte flammen ikke bare er ubehagelig, men også kan skade pipa. I stedet anbefaler vi å bruke fyrstikker eller lightere med myk flamme til piper.

Allumette Pour Pipe

I likhet med sigarer bør imidlertid bensinlightere unngås på grunn av lukten fra flammen, som kan forandre tobakkens smak.

Om du foretrekker å bruke lighter, bør du sørge for at den er fylt med butan, en luktfri gass som er skånsom mot tobakken. Hvis du foretrekker fyrstikker, bør du unngå fyrstikkesker av papp, da de er laget av kjemikalier som kan gi dårlig smak.

De fleste lightere med mild flamme, inkludert engangslightere, fungerer bra, men riktig modell kan endre måten du tenner og røyker på radikalt.

Briquet Pour Pipe

Noen
pipetennere har for eksempel en vinklet eller avlang spiss som gjør det enkelt å nå ilden. Andre har derimot en bredere flamme for å gjøre prosessen enklere.

2 – Tenn pipen riktig

Plasser
først flammen på tobakken og beveg den i en sirkelbevegelse gjennom pipen. Ta et kort åndedrag mens du gjør dette.

Målet er ikke å tenne all tobakken, men å varme den opp, så ikke røyk for mye. Den første oppvarmingen fjerner overflødig fuktighet fra tobakken og jevner ut tettheten i pipen. Når tobakken tennes på overflaten, kan den ekspandere når den forlater kolben. Dette er ikke bare normalt, men også ønskelig for å forbedre inhalasjonen og forbrenningen.

Når overflaten er brent, lar du flammene dø ut.
Når flammen er helt slukket, legger du tobakken forsiktig tilbake i snusdåsen ved hjelp av et verktøy eller fingrene. Unngå
imidlertid å overfylle, da du bare ønsker å redusere høyden til et rimelig nivå.

Tabatière Pipe

Hvis du bruker fingrene til å lukke den, kan det hende du må vente lenger for å unngå å brenne dem. Det er
blant annet derfor guiden vår anbefaler at du kjøper et ovnsverktøy i stedet for fingrene.

Når du er klar, fører du flammen tilbake til sigaretten i samme sirkelbevegelse. Små slag i pipen vil bringe flammen litt nærmere. Når tobakken begynner å antennes, øker du langsomt dybden på puffet for å bringe flammen nærmere bunnen av koppen. Når du har produsert nok røyk, fjerner du flammen, og pipen tennes.

Du kommer til å elske denne utmerkede briquet pipe galskapen.

Briquet Pipe

Hvis du likte denne artikkelen, ta gjerne en titt på artikkelen vår om de forskjellige lightermodellene som du finner i butikken vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *