Hvorfor bruke en god sigarlighter?

Hei og velkommen til nettstedet vårt! Lighterelskere er mange og setter pris på innhold som dreier seg om deres lidenskap.

I dag skal vi sammen se på hvorfor det er så viktig å ha en god lighter når du skal røyke dine favorittsigarer.

1 – En ekstraordinær opplevelse

Som du vet, kjennetegnes sigarer av høy kvalitet. Streben etter perfeksjon og håndverkets sjarm gjør sigarrøyking til noe helt spesielt. Men det er ikke bare når det gjelder lightere at kvaliteten teller. Hvis du vil nyte sigarer til fulle, er
alt
sigartilbehør viktig.

Cigar Lighter

Det finnes like mange sigarer på markedet som det finnes forskjellige måter å tenne dem på.
Det finnes store forskjeller, som for eksempel fakkelflamme versus myk flamme, og sikkert nok modeller til å forårsake kognitiv overbelastning, men det finnes andre forskjeller som har mer å gjøre med hvordan en lighter fungerer.

Selv om seriøse røykere trenger flere sigarkuttere og samlere trenger en god humidor, er en god lighter kanskje det viktigste tilbehøret for en god opplevelse. Dropp Bic-en og dropp kokeplaten. Finn ut hvorfor en oppgradering av lighteren kan utgjøre en stor forskjell for måten du nyter sigarene dine på.

Cigar Ashtray

2 – Hvilken modell skal du velge

Noen av dere tenker kanskje: «Hvorfor er det viktig å ha en sigarlighter som er beregnet på sigarer?».
Ild er ild, ikke sant?», og du tar ikke helt feil: Du kan tenne en sigar med vanlige fyrstikker eller en komfyr hvis du trenger det (men ikke prøv det senere hjemme), men det betyr ikke at du får mest mulig ut av sigaren. Bortsett fra
kvaliteten handler sigarrøyking også om forbrenningen.

Når du røyker en sigar, er det du smaker bokstavelig talt det du brenner. Når du bruker billige tennere som ikke er beregnet på sigarrøyking, og som ofte inneholder giftige kjemikalier som nafta, havner disse kjemikaliene i sigaren, i røyken og (til slutt) i lungene dine.

Cigar Smoke

Det er ikke bare ille: kjemikaliene i billige lightere kan også påvirke smaken på sigaren din.

Kvalitetsbevisste sigarrøykere velger ofte butangasslightere. Butan er en ren, luktfri og smakløs gass. Ved å tenne sigaren
med en butangasslighter får du den reneste smaken fra sigaren din.

Selv sammenlignet med fyrstikker er butan et bedre valg. Mange fyrstikker på markedet inneholder kjemikalier som brenner når du slår på dem, og som kan forstyrre sigaren din. Med butangasstennere kan du med andre ord nyte sigaren slik produsentene hadde tenkt seg.

Butanlighter

Hvis vi skulle anbefale én modell, ville det være Sigarlighter fra vårt sortiment.

Takk for oppmerksomheten, her er en lenke til vår andre artikkel om tennermodeller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *