Hvordan rengjør jeg en lighter som har falt i vannet?

Hei på deg og velkommen til artikkelen vår, som skal handle om et lite problem som mange av oss allerede har støtt på i løpet av røykelivet.

Vi skal sammen se på hvordan du rengjør en lighter som ved et uhell har falt i vannet. Dette skjer ofte om sommeren ved bassenget, for eksempel.

La oss se på det sammen med en gang.

1 – Vann og lighter, en dårlig blanding.

Det kan skje at briquet kommer i kontakt med vann, spesielt om sommeren når du bader og glemmer å ta den opp av lommen (for eksempel gutter i shorts), eller du glemmer den i klærne når du vasker dem i vaskemaskinen, eller du mister den i en sølepytt ved et uhell.

Men hva skjer hvis lighteren faller i vannet? Er det mulig å få den til å fungere igjen? Vi skal forklare hvorfor en lighter ikke er kompatibel med vann, og hvilke løsninger som finnes for å unngå denne situasjonen.

Flammen skapes ved å gni steinen for å skape en gnist og holde gassen åpen slik at den slipper ut.

Pierre Briquet Etincelles

Fenomenet med ild og vann som møtes er velkjent for alle, spesielt brannmenn. Brann slukkes gradvis ved kontakt med vann, som derfor ikke er kompatibelt med en lighter.

Du lurer kanskje på om det er en dårlig idé å glemme lighteren i lommen når du vasker klær i vaskemaskinen. Vel, nei, det er trygt for bilen din, lighteren vil ikke eksplodere og den vil ikke forårsake brann i leiligheten
din,
så du trenger ikke å bekymre deg.

2 – Hvilke løsninger for å redde lighteren din?

Vi kjenner smerten du føler når du mister en kjær venn som alltid redder deg: for å tenne en sigarett, for å åpne en øl….

Vi har utviklet ulike løsninger for å unngå å miste lighteren i vannet, for det er ikke vår jobb å gi moralske leksjoner som «Vær litt mer forsiktig når du går i nærheten av vann» eller «Sørg for å tømme lommene før du legger lighteren i bilen», selv om det er foreldrenes jobb og fortsatt er et godt råd. Hvis du vil skaffe deg noen gode lightere for å unngå slike små bekymringer, kan du ta en titt på vår samling av lightere for å se de utallige vanntette og lufttette modellene vi har å tilby.

Vanntett militærlighter

Det finnes også elektriske lightere som på grunn av sin sammensetning er mindre utsatt for skader hvis de skulle falle i vannet. I denne kolleksjonen finner du garantert noe som passer perfekt til deg. Tro oss, du bør finne det du leter etter her.

Briquet Electrique

Her avsluttes denne artikkelen, vi håper vi har kunnet svare på alle spørsmålene dine, og hvis du ønsker å undersøke dette området nærmere, kan du gjerne ta en titt på artikkelen vår om Utility Du Briquet allerede tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *