De 5 beste fyrstikketterne

Hei lesere, vi er glade for å være tilbake med en ny artikkel om en kategori av lightere som er ganske original, for å si det mildt…

Denne topp 5-listen dekker de beste fyrstikketerne som du finner i butikken vår, i en egen samling. Fyrstiktennere består faktisk av en metallstikk som kan brukes opptil 10 000 ganger!

La oss komme i gang med denne spennende rangeringen uten videre.

5 – The Permanent Lighter

For
å starte denne topp 5-listen har vi en modell som aldri slutter å imponere med sin ytelse og ikke minst med tilbakemeldingene vi får på den. Den Permanent Lighter er en utmerket lighter som til din store glede glir inn nesten hvor som helst.

Permanent Lighter

Med et enkelt håndgrep får du en helt fantastisk flamme som varer lenge, lenge.

4 – The Lighter Ashtray

På fjerdeplass finner vi en lighter som mildt sagt er original og svært tiltalende med tanke på form og formål. Navnet sier alt, men denne berømte Cendrier Briquet er rett og slett genial å bruke.

Lighter Ashtray

I hjemmet kan du for eksempel tenne sigaretten med den gjenbrukbare fyrstikken og legge asken i det innebygde askebegeret, er ikke det en god idé?

3 – The Infinite Lighter


tredje trinn på podiet fortsetter vi med en lighter som er like genial som de foregående. Den Briquet Infini gir deg en flamme som varer over tid med liten eller ingen innsats.

Infinite Lighter

Denne lighteren
brukes mye av folk som for eksempel liker å overleve eller campe i skogen, ettersom du enkelt kan tenne tørre gresskvister.

2 – The Panther Eternal Lighter

Start med sølvmedaljen, et av våre flaggskip i en serie som inneholder mange varianter: Her er den fantastiske Briquet Éternel Panthère!

I likhet med sine forgjengere og andre modeller i samme kategori har den et genialt design som gir eieren en følelse av eleganse og luksus. Den er også perfekt til å tenne bål med eller bare til å tenne en sigarett med.

Eternal Panther Lighter

Når du først har vist den til vennene dine, blir det vanskelig å holde den eksklusiv, for alle som har sett en av våre evige lightere, har endt opp med å falle for en av de mange variantene du finner i nettbutikken vår.

1 – The Immortal Lighter

Og til slutt, for å runde av denne flotte rangeringen, kommer den store vinneren: den utrolige Imortal Lighterl! Som navnet antyder, kan du glede deg over en flamme som varer lenge, lenge, lenge…

Immortal Lighter

Denne lighteren får mye skryt av kundene våre for sitt estetiske utseende, men også for sin anvendelighet i hverdagen.

Tusen takk for at du har fulgt oss i denne artikkelen, som vi håper har introdusert deg for en kategori av lightere som mildt sagt skiller seg ut fra det vanlige.

Vi gir deg en artikkel om Lightermodeller slik at du kan finne din sjeldne perle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *