Lettere modeller

Velkommen alle sammen, i dag har vi den store gleden av å være sammen med dere igjen for å presentere de ulike lightermodellene som finnes på markedet.

Etter å ha beskrevet Histoire Du Briquet, skal vi sammen ta en titt på noen helt originale lightere, andre mer klassiske, forskjellige typer flammer, kvalitetsmaterialer og komponenter, og så videre. Alt for din fornøyelses skyld!

Så spenn deg fast, slapp av og nyt denne artikkelen sammen med oss.

Originale lightere

Vi kunne ikke lage en artikkel om lightere uten nødvendigvis å snakke om originale lightere.
Dette er virkelig utrolige gjenstander! Du finner garantert en lighter som passer deg. Den
ene modellen er mer eksentrisk enn den andre, og gir en god dose humor i alle situasjoner.

Om det er en gave, eller bare for din egen fornøyelse og personlige samling, har du mange valgmuligheter når det gjelder å finne en eller flere sjeldne perler. Du kan skryte til kollegene i sigarettpausen, imponere vennene dine under aperitiffen eller familien under middagen.

Hvilke originale modeller kan du komme over når du besøker nettstedet vårt? En rekke! Du kan for eksempel finne en lighter i form av en flaske Jack Daniel’s, en lighter i form av en kortstokk eller til og med med dyremotiver av alle slag.

Briquet Table Lion

En ting er sikkert, hvis du elsker lightere, er dette en kolleksjon som garantert vil falle i smak.
Faktisk er en av lighterne våre en ekte bestselger: du vil garantert falle for sjarmen til Lion Table Lighter. Formen vil ikke etterlate deg likegyldig…

Storm Lighters

La oss holde oss til originalitet, men denne gangen fokuserer vi på flammene. Hvis du aldri har hørt om stormlightere, får du her en liten dose informasjon som vil være svært nyttig.

Vi snakker om stormlightere, lightere som har en flamme som skiller seg fra konvensjonelle flammer.
Flammene på stormlightere en kraftig ildstråle som kan tenne nesten alle gjenstander veldig raskt.

For de som har prøvd denne typen lighter, er det veldig komplisert for dem å gå tilbake til en vanlig lighter som finnes i alle supermarkeder. Vi snakker virkelig om en luksusvare av høy kvalitet som er tilgjengelig for alle lommebøker.

USB Rechargeable Lighter

For å gi deg et konkret eksempel, inviterer vi deg til å ta en titt på denne utrolige Best Storm Lighter. I tillegg til at den ikke bruker bensin, lades den opp ved hjelp av datamaskinens USB-port.
Og hvis du fremdeles ikke er overbevist, er denne lighteren spesielt populær blant overlevelses-, ekspedisjons- og turentusiaster fordi den tørker, tenner og brenner på svært kort tid.

Dupont-lightere

Hvis du
ikke kjenner til dette merket, skal vi fortelle deg den helt vanvittige historien om hva Dupont-lightere står for. Det hele begynte på Napoleon IIIs tid. Simon Tissot Dupont var den offisielle fotografen til landets øverste representant, og
var også høyt ansett av datidens offentlige og politiske personer. Han vendte seg derfor mot lærvarer og luksusartikler for å kunne forsyne de høyeste samfunnssjiktene, som var svært glade i kreasjonene hans. Som et resultat ble han offisiell lighterleverandør til president Napoleon III, og lighterne hans var svært ettertraktet fordi de var så vakre.

Som du skjønner, er dette sjeldne luksusgjenstander som er høyt verdsatt av spesielt samlere, men også av de aller største lighterelskerne.

Clipper-lightere

Så la oss komme inn i nostalgi-perioden med Clipper-lightere! Du har garantert sett eller hørt om dem hvis du var barn eller tenåring på 70- og 80-tallet. Disse lighterne var så eksepsjonelt vellykkede at de fortsatt er svært populære blant røykere, men ikke bare blant røykere…

Den særegne formen på denne lighteren gjør den til en veritabel legende i lighterverdenen. Den ble designet helt fra starten av for å være perfekt ergonomisk og for å gli inn i en åpnet sigarettpakke.

Og så er det designet og tegningene på lighteren som har gjort den internasjonalt berømt. Faktisk
har en rekke verdenskjente kunstnere fått æren av å designe kolleksjoner av Clipper-lightere, som har solgt som varmt
hvetebrød
.

Bensinlightere

La oss gå litt lenger tilbake i tid og dykke ned i kategorien bensinlightere. Disse lighterne opplever nå en skikkelig oppblomstring av oppmerksomhet og glede, for samlere elsker ofte vakre gjenstander, og det må sies at de har noe å glede seg over når det gjelder bensinlightere.

Dette er lightere som har fått en ny giv.

Dette er lightere som var veldig vanlige på begynnelsen av 1900-tallet, noen fulgte mange soldater under verdenskrigene som kan ha brutt ut i vår samtidshistorie, og det må sies at de er vakre lightere, ofte tunge, men som alltid vil vite hvordan de skal behage som en gave.

Vi snakker om ekte samlerobjekter her, som ofte går i arv fra far til sønn, og noen av disse gjenstandene vil for noen vekke ømme og flotte barndomsminner, og det er disse verdiene som ligger oss varmt om hjertet.

Vintage Essence Lighter

Som navnet antyder, går de på bensin og gir eierne en fantastisk flamme. vintage lighter er en lighter som vil glede de mest nostalgiske blant dere, det lover vi…

Elektriske lightere

La
oss glemme fortiden et øyeblikk og se inn i fremtiden! Kan du forestille deg lightere uten flammer? Det er vanskelig for meg å spørre deg om det, og likevel finnes de! I denne samlingen får du vite mer om lightere som kan betraktes som kategoriens UFO-er.

Elektriske lightere er ultramoderne lightere som lades opp bare ved å plugge dem inn, og som fremfor alt fungerer utmerket på alle gjenstander.

Ved å trykke på knappen, som ofte er taktil bare for å gjøre teknologien enda mer avansert, skapes en sterk, varm elektrisk strøm som for eksempel tenner sigaretten din på et blunk.

Rechargeable Dragon Lighter

For fans av fantastiske vesener er oppladbare dragelightere rett og slett helt sprø.
Den er også svært populær blant unge mennesker, som føler seg komfortable med den aller nyeste teknologien.

Tennstikktennere

Her er en svært praktisk løsning for aldri mer å gå tom for lightere. Disse fyrstikketerne gjør det mulig å bruke en metallfyrstikk til de fleste formål, rundt 10 000 ganger. Ja, du drømmer ikke, 10 000 ganger.

Ved å dynke fyrstikken i en brennbar væske, som finnes i lighteren, og deretter gni den samme fyrstikken mot lighterens vegg, får du en flamme som gjør at du kan tenne sigaretter, sigarer, piper, bål eller til og med grille.

Disse lighterne er spesielt populære blant våre venner som liker å overleve i ugjestmilde omgivelser, turgåere, bobiler osv. Denne lighteren er enkel å ta med seg, tåler ulike værforhold, er lufttett og fremfor alt kan den brukes om og om igjen.

Eternal Lighter

Den Eternal Lighter er et perfekt eksempel på dette, og er svært ettertraktet blant både
samlere og entusiaster. Og som navnet antyder, kan du alltid stole på flammen, uansett værforhold eller sted.

Fakkellightere

Her er den siste kategorien i denne artikkelen, og la oss avslutte med lightere som mange fagfolk setter pris på: fakkellightere. Mange restauratører og kokker, for å nevne noen, har behov for å kunne stole på lightere som tenner kokeplater på daglig basis og gjør det på kort tid.

Lightere gir derfor muligheten til å være raske og effektive samtidig som de er beskyttet. Det er
store lightere, men de brukes hovedsakelig i profesjonelle sammenhenger.

Briquet Puissant

Hvis du må velge blant alle lighterne i samlingen vår, er det den kraftige lighteren våre restaurantvenner anbefaler! Men når du først har prøvd den, vil det være vanskelig å gå tilbake til en klassisk lighter…

Som avslutning på denne artikkelen har du hos oss sett de ulike kategoriene av lightere som vi vet at du garantert vil like.
Her har du modeller som er eksepsjonelle, fra kolleksjoner, originale, morsomme, nye og bare for deg. Nei, ikke takk oss ennå…

Vi er glade for å ha tatt deg med på en reise, og vi håper du har likt denne artikkelen. I så fall kan du gjerne ta en titt på vår spennende blogg med flere artikler om ulike lightermodeller for å finne ut mer.

Takk for at du leste og på gjensyn på siden vår.

Modèles De Briquet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *